Team

Eind 1997 is Maatschap Venster opgericht met als vestigingsplaats Tilburg. In dit samenwerkingsverband zijn de kennis, ervaring en de contacten van elk van onderstaande personen gebundeld. Oogmerk hierbij is: ouders en professionals breder, sneller en diepgaander te kunnen ondersteunen.

Annebert Biekart

Orthopedagoog sedert 1985 en EMDR-therapeut. Sinds 1999 BIG-geregistreerd als gezondheidszorg-psycholoog. Haar ervaring is opgebouwd in de sector dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Voorheen geregistreerd lid en supervisor van de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO). Momenteel lid van de NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen) en de VEN (Vereniging EMDR Nederland).

E-mailadres: annebertbiekart@maatschapvenster.nl

Dree Mulders

Orthopedagoog sinds 1978. Sinds 1999 BIG-geregistreerd als gezondheidszorg-psycholoog en daarnaast sinds 2002 als mediator (conflictbemiddelaar).
Zijn ervaring is opgebouwd in de sector dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking, in de jeugdhulpverlening, GGZ, TBS en het hoger beroepsonderwijs.

Dree is ook te benaderen via www.contextbouw.nl.

E-mailadres: dreemulders@maatschapvenster.nl

Jan Trommelen

Huisarts voor mensen met een verstandelijke beperking sinds 1988. In 2001 geregistreerd als gespecialiseerd arts voor mensen met een verstandelijke beperking bij de KNMG. Opgenomen in het BIG-register en tevens geregistreerd als lid van de Nederlandse vereniging van artsen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking (NVAVG). Zijn ervaring is opgebouwd in de dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een zintuiglijke beperking (auditief en / of visueel).

E-mailadres: jantrommelen@maatschapvenster.nl

Op freelance basis:

Carmien Huijbers

Carmien is orthopedagoge sinds 2001 en EMDR-therapeut. Sinds 2007 geregistreerd als NVO orthopedagoog generalist. Haar ervaring is opgebouwd in de sector dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Carmien is momenteel lid van de NVO (Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen en de Vereniging EMDR Nederland (VEN).